[M|C] TeamSpeak 3 stats
[M|C] Public TeamSpeak3
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest None
Most users ever online was 19 on 6/4/2018, 10:37
Google +

Social bookmarking

Bookmark and share the address of [M|C] MadCroats on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of [M|C] MadCroats on your social bookmarking website
Pustite me tranu.
Page 1 of 1 • Share •
Pustite me tranu.
Pozdrav ekipa! Ja sam Zoki, iz Zagreba, uskoro 86-o godište. Nisam neki gejmer ali od kako sam kupio novu mašinu počeo sam sve više i više zanemarivati dešavanja izvan monitora. Od igara kaj trenutno igram su Skyrim, Total war serijal (Shogun 2) i naravno BF3. Imam i youtube kanal otvoren 2007. ali tek nedavno sam počeo raditi na njemu ( www.youtube.com/user/dopehunter01 )
Battlefield trenutno igram solo pa bih volio preći na višu razinu i zaigrati u klanu. Na 30-om sam levelu i relativno sam dobar sa svakim kitom. K/D ratio mi je negdje oko 0.5 zato kaj sam trenirao vožnju helića i aviona. Sa mišem je malo nezgodno voziti avione ali u chopperu sam prilično dobar. Volio bih da me primite u klan pa da igram kako i treba.
Za sada toliko od mene. Pozdrav svima!
Battlefield trenutno igram solo pa bih volio preći na višu razinu i zaigrati u klanu. Na 30-om sam levelu i relativno sam dobar sa svakim kitom. K/D ratio mi je negdje oko 0.5 zato kaj sam trenirao vožnju helića i aviona. Sa mišem je malo nezgodno voziti avione ali u chopperu sam prilično dobar. Volio bih da me primite u klan pa da igram kako i treba.
Za sada toliko od mene. Pozdrav svima!
Morphine_ZG- Private
- Broj postova : 3
Re: Pustite me tranu.
Pozdrav Zoki, dobro dosao na forum.
Dodji danas oko 21h na TS, tada se ekipa skuplja pa zaigraj malo sa nama da se upoznamo.
Podaci za Ts su:
madcroats.dyndns.org:9987
Dodji danas oko 21h na TS, tada se ekipa skuplja pa zaigraj malo sa nama da se upoznamo.
Podaci za Ts su:
madcroats.dyndns.org:9987
[M|C] Co7- General
- Broj postova : 1125
da da dodji.
[M|C] odsurfo1979- The chosen one
- Broj postova : 1111
Ej ekipa. Malo prije sam dosao sa posla pa se nisam mogao ubaciti. radim popodne do kraja iduceg tjedna tako da sam dostupan poslje ponoći ili ujutro. Imam slobodan dan u ponedeljak tako da je to haklanje od jutra do mraka.
Spojio bi se ja i sad ali mala je kod mene pa nebi bilo uredu prema njoj. Navuko sam se na igre toliko da mi je pocela branit.
Spojio bi se ja i sad ali mala je kod mene pa nebi bilo uredu prema njoj. Navuko sam se na igre toliko da mi je pocela branit.
Morphine_ZG- Private
- Broj postova : 3
vjerovatno ces naletit na mene poslije ponoci.
[M|C] odsurfo1979- The chosen one
- Broj postova : 1111
Branit će ti igre i žena kad se oženiš...
Dobrodošao, i uglavnom ekipe ima na TS-u i poslije ponoći.
Dobrodošao, i uglavnom ekipe ima na TS-u i poslije ponoći.
MadTom- Brigadier General
- Broj postova : 650
Morphine_ZG wrote:Spojio bi se ja i sad ali mala je kod mene pa nebi bilo uredu prema njoj. Navuko sam se na igre toliko da mi je pocela branit.
Velika većina ima curu/ženu/ljubavnicu jednostavno ju moraš naučiti:D Jednostavno to dolazi samo od sebe!
[M|C] Dux wrote:Morphine_ZG wrote:Spojio bi se ja i sad ali mala je kod mene pa nebi bilo uredu prema njoj. Navuko sam se na igre toliko da mi je pocela branit.
Velika većina ima curu/ženu/ljubavnicu jednostavno ju moraš naučiti:D Jednostavno to dolazi samo od sebe!
Stari moj ja sam moju tak naučio da sluša Bishkea svaki dan i razumije sve

[M|C] pleXx- Lieutenant
- Broj postova : 287
Page 1 of 1