[M|C] TeamSpeak 3 stats
[M|C] Public TeamSpeak3
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest None
Most users ever online was 19 on 6/4/2018, 10:37
Google +

Social bookmarking

Bookmark and share the address of [M|C] MadCroats on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of [M|C] MadCroats on your social bookmarking website
Alo vojsko
Page 1 of 1 • Share •
Alo vojsko
Ja sam Tomo, u igri BF3 MadTom_HR. Imam 38g, živim u ZG. Uglavnom igram skoro sve, od FPS-ova, RPG-ova i vožnji.
Rekoše mi da se prijavim ovdje, pa evo me!
Očekujem zajedničke rasture!
P.S. Igram i BC2, a imam i SC2 i Borderlands.
Rekoše mi da se prijavim ovdje, pa evo me!

Očekujem zajedničke rasture!
P.S. Igram i BC2, a imam i SC2 i Borderlands.
MadTom- Brigadier General
- Broj postova : 650
Re: Alo vojsko
Pozdrav MadTom!
Ovdje u MadCroats klanu smo ti šareni tj. ima nas mlađih i starijih. Najstariji član je Grayson Burrows sa 39g
Meni ti je 34 itd... Naš BF3 server je u najmu još 2 tjedna, kolektivno skupljamo lovu za njega, zadnji put nas je platilo 10.
Od solidnog portfelja igara koje si nabrojao ti se u klanu aktivno igra BF3, BC2 i SC2... i da, želimo povećati broj članova i poboljšati i učvrstiti ekipu!
Dobrodošao si na TS: madcroats.dyndns.org, samo iz Lobby kanala ne možeš dalje dok ti ne damo prava tako da chataj, pokeaj nekog od [M|C] ekipe itd, samo imaj isti nick kao i u npr. BF3.
Dobrodošao u MadCroats!
Pozdrav, Slammer
Ovdje u MadCroats klanu smo ti šareni tj. ima nas mlađih i starijih. Najstariji član je Grayson Burrows sa 39g

Od solidnog portfelja igara koje si nabrojao ti se u klanu aktivno igra BF3, BC2 i SC2... i da, želimo povećati broj članova i poboljšati i učvrstiti ekipu!
Dobrodošao si na TS: madcroats.dyndns.org, samo iz Lobby kanala ne možeš dalje dok ti ne damo prava tako da chataj, pokeaj nekog od [M|C] ekipe itd, samo imaj isti nick kao i u npr. BF3.
Dobrodošao u MadCroats!
Pozdrav, Slammer

[M|C] Slammer- General
- Broj postova : 1364
Re: Alo vojsko
Imam TS, upravo sam spojen tamo.
MadTom- Brigadier General
- Broj postova : 650
Page 1 of 1